Concurs de Gerar

Semi-maraton GERAR. Prima ediție a acestui concurs va avea loc pe 30 ianuarie 2010, în Campusul Universitătii Politehnica, Bucuresti.
E organizat de Ro Club Maraton în colaborare cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Univ. Politehnica.
Concurenții pot opta pentru una din cele două probe (dar nu pentru ambele):
- cros – 3,6 km (o tură)
- semi-maraton – aprox. 21 km (6 ture); la proba de semi-maraton se poate participa numai în echipe de trei alergători, care vor alerga simultan (deci nu în sistem ștafetă) fără a se depărta unii de altii la mai mult de 5 metri (nerespectarea acestei reguli atrage dupa sine descalificarea).
Timpul limită al probelor este de 30 minute pentru cros și 3 ore pentru semi-maraton. La expirarea timpului limită (ora 11:00 pentru cros, respectiv 14:00 pentru semi-maraton) concurentii sunt rugai să elibereze
traseul.
Înscrierile se pot face doar pe siteul http://www.maraton.info.ro/ pentru semi-maraton, iar pentru cros se acceptă si înscrierile în ziua concursului, în funcție de numărul de locuri disponibile. Se pot înscrie doar persoanele care au împlinit 18 ani pînă la data concursului.
Numărul de locuri este de 150 alergători la cros si 60 echipe (60 x 3 alergători) pentru semi-maraton.
Concurentii de la semi-maraton care se înscriu si achită taxa de participare pînă la data de 10 ianuarie beneficiază de numere de concurs personalizate, cu numele lor.
Taxele de participare sunt:
- semi-maraton – 45 lei/echipă
- cros – 10 lei/persoană – se achită în ziua concursului
Toti participantii (atît la semi-maraton, cît si la cros) vor semna în ziua concursului o declaratie pe propria răspundere referitoare la starea de sănătate si capacitatea de a participa la competitii de alergare.
Programul va fi urmatorul:
9:00 – ridicarea numerelor de concurs, înscrierea pentru cros și accesul la vestiare (ridicarea numerelor si înscrierea se pot face pînă la ora 10:15)
10:30 – start cros
11:00 – start semi-maraton
12:00 – festivitate premiere cros
15:00 – festivitate premiere semi-maraton